Slushmaskiner


​​​​​​​Slushmaskin för restauranger och företag

Vi erbjuder slushmaskiner för restauranger, bensinmackar, livsmedelsbutiker med mera. Som företag tar vi ett ansvar och erbjuder sockerfria varianten Polar Krush, som är växtbaserad och även kan drickas av diabetiker. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja modell.

Går det att hyra slushmaskin som företag?

Du kan hyra / leasa eller köpa slushmaskin hos oss. Vasakredit och Nordic Finance kan hjälpa dig som vill hyra en eller flera maskiner till din verksamhet. Du kan även välja att köpa maskinen från oss med en betalningsplan. Ta kontakt så hjälper vi dig att hitta den mest fördelaktiga lösningen.

Säljer ni mix/smaker till slushmaskinerna?

Vi erbjuder mix av märket Polar Krush, som är baserat på naturliga ingredienser och innehåller minimalt med kemiska tillsatser. Sötningsmedlet är stevia istället för socker. Detta är ett medvetet val från oss, då vi vill motverka ohälsa. Även människor med diabetes kan dricka slush med stevia. Dessutom motverkar vi att fler blir diabetiker genom att erbjuda ett sockerfritt alternativ. Självklart går det även att tillverka slush från andra fabrikat i våra maskiner.
​​​​​​​

Därför ska du välja oss

Du som funderar på slush maskin till restaurang ska välja oss för vår långa erfarenhet och höga servicenivå. Sedan 2003 har vi levererat mjukglassmaskiner, glassmaskiner och maskiner för slush till olika verksamheter. Vår specialitet är att vi tänker helhet, där inget lämnas åt slumpen. Du som kund får leverans, installation, utbildning och garanti som en självklar del i paketet. Dessutom erbjuder vi bra service, med tekniker som är redo att rycka ut över hela landet.