Begagnade maskiner

— Ring oss på 026-14 77 70 för att direkt höra vilka maskiner vi just nu har inne.
Om ni är intresserade av att börja med glassförsäljning, är begagnade maskiner ett suveränt alternativ. Genom att köpa begagnat, får ni chans att investera i en redan använd maskiner som är nyservade, rengjorda och fixade så att den är i gott skick — redo att användas. En begagnat maskin är ett enkelt sätt att testa om glassförsäljning är något för er, eller om ni vill utveckla er verksamhet ytterligare med fler maskiner till er redan befintliga uppsättning.
​​​​​​​

Ett stort urval av begagnade maskiner — redo för er verksamhet

Vi får ständigt in nya maskiner till vårt lager. Vi får kontinuerligt in samltiga typer av maskiner; mjukglassmaskiner, frysare, pastörer och slushmaskiner.
​​​​​​​
Vi vill alltid värdera våra använda maskiner rätt, och de brukar vara nedsatt mellan 30—50% av ordinarie pris.
Det allra bästa är att ringa oss på 026-14 77 70 så berättar vi mer och ger er en uppdaterad lista på maskiner och priser. Vi kan varmt rekommendera att börja glassförsäljning med en begagnad maskin, eller utöka befintlig uppsättning med att exemplevis testa något nytt!

Kontakta oss


Kontakta oss på 026-14 77 70 för att höra mer om glassförsäljning, vilka maskiner som passar er eller bara för att diskutera gelato — vi ser fram emot att höra från er!