Pastörer

​​​​​​​

Glassmaskiner för företag - köp en av marknadens bästa glassmaskiner

Vi säljer glassmaskiner av italienska märket Frigomat, som är ett av de ledande märkena på marknaden. Maskinerna finns i olika prisnivåer, där kapaciteten är det som avgör. När du köper från oss ingår leverans, installation och utbildning samt garanti. Ta kontakt idag för behovsanalys.

Världsberömda italienska glassmaskiner

Detta är maskiner som har gjort Italien världsberömda för sin gelato, skopglass. Nu kan du som företag erbjuda denna goda glass till dina kunder. Bland våra kunder finns klassiska glassbarer till bondgårdar, bagerier, kaféverksamheter och restauranger.

Vilka delar behövs för att göra glass?

Glasstillverkningen sker i frysaren. Först behöver dock mixen värmebehandlas i en pastör, vilket görs för att förlänga hållbarheten. Som glasstillverkare behöver du med andra ord både en pastör och en frysare. Vi säljer även kombimaskiner, som kan både pastörisera och frysa. Om du är osäker på vilken modell som bäst passar dig, ta kontakt här.

Vad kostar en glassmaskin?

Priserna varierar beroende på hur många liter per timme maskinerna klarar. Vi erbjuder även möjlighet att hyra och leasa glassmaskin, och erbjuder betalningslösningar från Wasakredit och Nordic Finance.
​​​​​​​

Varför ska jag anlita er som leverantör?

Vi har varit i branschen i 16 år och vet alla behov som finns hos kunden. Det är en trygg leverantör du vänder dig till, och vi ser till så att du blir nöjd med din investering. Utöver detta så vill vi leverera en helhet. Långsiktiga relationer med kunderna är målet, och därför erbuder vi alltifrån installation till service. Våra tekniker finns över hela landet - om det blir stillestånd i glassmaskinen kan vi snabbt ha någon på plats.