Störst och bäst i Sverige på glassmaskiner

VÅR KOMPETENS OCH ERFARENHET GER KVALITET

Vi erbjuder Mjukglassmaskiner för både ensmaksmaskiner och kombimaskiner som även erbjuder milkshake, Glassmaskiner – både frysare och pastörer och även Slushmaskiner från SPM. Vi rekommenderar även att kolla in helhetskonceptet Polar Krush som på senare tid blivit en av de absolut populäraste lösningarna inom försäljning av slush.

Oslagbar service, garanti och erfarenhet


För oss finns en enda målsättning: att vara bäst inom glass och slush! Vi på Actor AB erbjuder marknadens bästa service och garanti på mjukglassmaskiner, slushmaskiner och glassmaskiner. Vi är en flexibel leverantör, som hjälper er att hitta den perfekta helhetslösningen för er organisation, anpassad för er bransch och kontext.

Viktigast för oss är att ni som kund känner er nöjda. Vi kan stoltsera med lång erfarenhet i branschen och våra maskiner är både hållbara och driftsnåla vilket i slutändan genererar ett lägre pris för både er och konsumenten. Det är dessutom miljövänligare så — perfekt, eller hur?
​​​​​​​
Kontakta oss på 026-14 77 70 för att höra mer om glassförsäljning, vilka maskiner som passar er eller bara för att diskutera gelato — vi ser fram emot att höra från er!

Här är några av de företag vi samarbetat med

Lång tradition med hög kvalitet

Sedan starten i början av 1990-talet har vi levererat maskiner till restauranger, bensinmackar, livsmedelsbutiker, kaféer, bondgårdar och klassiska glassbarer. Vår idé har hela tiden varit att satsa på produkter som håller länge och är driftsnåla med både el och vatten. Miljövänligt, hållbart och lönsamt — både för konsument och tillverkare.
​​​​​​​

Brett sortiment av många olika maskiner

Vi erbjuder Mjukglassmaskiner för både ensmak- och kombimaskiner som även erbjuder milkshake, Glassmaskiner – både frysare och pastörer och även Slushmaskiner från SPM/Electrolux. Vi rekommenderar även att kolla in helhetskonceptet Polar Krush som på senare tid blivit en av de absolut populäraste lösningarna inom försäljning av slush. Behöver du tillbehör som våffeljärn, chokladdoppare och mixer så kan vi tillhandahålla även det.

Helhetstänk och trygghet för kunden

Med inköp från Actor AB ingår installation, utbildning och testkörning. Det är viktigt att ni som kund känner er trygga med er nya maskin. Vi vill också alltid erbjuda ett lönsamt partneravtal som er serviceleverantör. Med vår långa erfarenhet har vi skapat en djup förståelse för våra maskiner och har ett brett servicenätverk med servicepartners över hela landet. Om olyckan är framme och en maskin blir stillastående kan vi snabbt vara ute på plats hos er. Vi lär er hur ni på bästa sätt underhåller maskinen, och kan på så sätt säkerställa driften ännu mer.

Hyr eller köp, välj det som passar er

Vi erbjuder alternativ för er som vill köpa eller leasa/hyra våra maskiner. Ta kontakt med någon av oss för så berättar vi mer.
Välkommen till oss på Actor AB!

Finns det restaurangmaskiner att hyra?

Vi har alternativ både för dig som vill köpa eller hyra / leasa våra maskiner. Ta kontakt med oss här så hjälper vi dig. Välkommen till oss på Actor AB!